Kokonainen vuosi takana – unelmia ja kokemuksia

By Irene On 31/12/2017 In Ajankohtaista Edit

Kuukauden vaihtuminen ja uusi vuosi on juuri tulollaan. On aika käydä edes jossain määrin läpi, mitä vuosi on tuonut tullessaan. Mitä kaikkea uutta ja tärkeää olen kokenut tänä vuonna ja miten olen mahdollisesti saanut autettua muita.
Auttaminen, eheyttäminen ja haasteiden kääntäminen voimavaraksi on se juttu, miksi Aina Voin terapiaa on. Niin montaa ihmistä ja unelmaa olen saanut olla mukana kokemassa. Haasteet, ne on tarkoitettu voitettavaksi, välillä se vaan vie aikaa ja kerran vielä, aikaa.
Yhä uudelleen nöyränä mietin, olen saanut ainutlaatuisen oikeuden auttaa ihmisiä. Aitiopaikalta saan nähdä kuinka moni eheytyy ja saa itselleen voimavaroja sekä vahvistusta elämän iloihin sekä suruihin, haasteisiin ja tulevaisuuteen.

Vuoden 2017 alussa jatkoin muutaman kuukauden vanhaa Aina Voin toimintaa. Eli vuonna 2017 kaikki oli uutta ja ihmeellistäkin. Uusi toimitila, uudet asiakkaat, elin oman yrityksen tuoreudesta. Asiakkaita alkoi olemaan paljonkin. Te asiakkaat, jokainen olette olleet upeita kohtaamisia minulle, olen oppinut ammatillisesti teistä jokaisesta paljon. Olette ainutlaatuisia.

Jokainen asiakkaani joka on ollut terapiassani on minulle tärkeä. Te jotka olitte vain hetken ja te joiden kanssa olen jakanut ajan pidempään, te jotka olette toipuneet ja jatkaneet matkaa, teitä kaikkia muistan. Toivon että teillä elämä kantaa, niinhän se kuitenkin tekee. Sen tunteen kun aina voisi muistaa. Jos joskus varjot tuovat enemmän osuutta arkeen, olen käytettävissä. Voidaan käydä yhdessä haasteita läpi ja miettiä yksilöllisesti miten jatketaan.

Moni asiakas on päässyt vuoden aikana pois turhistä varjoista sekä esteistä. Ne toipumiset ovat näkyneet vireystilan paranemisessa, työn saannin onnistumisessa, ilona ja hymynä sekä vahvuutena. “Olen hyvä ja tarpeeksi hyvä itselleni” – siitä se lähtee! Harjoittelemme ja muistutamme itseämme onnistumisista. Tiedosta kuitenkin että jokaisella on oikeus olla myös hauras. Kaikella on paikkansa.

Näin vuonna 2017 ja kiitän nöyrimmin teitä kaikkia asiakkaitani ja oikein hyvää Uutta Vuotta 2018.